Головне

Калитвинцев приносить перемогу збірній України

21.08.2008 16:54 444 0

У середу, 20 серпня, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) в рамках міжнародного турніру, що проходить у російському Пскові, переграла команду Литви - 2:1.

Перемога підопічних Олександра Лисенка виявилася цілком закономірною, адже саме українські хлопчаки мали відчутну ігрову перевагу над суперником протягом всього матчу. Долю зустрічі "синьо-жовті", як виявилося згодом, вирішили ще у першому таймі завдяки зусиллям Ростислава Багдасарова та Владислава Калитвинцева. Українці мали ще декілька нагод аби поповнити свій гольовий актив кількома забитими м'ячами, але, як зазначив після матчу Лисенко, далася взнаки погана реалізація моментів.

Литовські футболісти ж принагідно використали один з двох небезпечних епізодів біля воріт Микити Шевченка. Гол, забитий з дальньої відстані, вніс деяке сум'яття у дії наших футболістів. Але вони не випустили гру з під свого контролю й продовжили тиснути на ворота суперника. Втім, рахунок на табло до фінального свистка так і залишився незмінним - 2:1 на користь українців.

Литва - Україна - 1:2

Голи: Багдасаров, Калитвинцев.

Україна: Шевченко, Волков, Сухомлинов, Братков, Лалієв, Полулях, Єфремов, Багдасаров, Калитвинцев, Тащі, Квашук.

ФФУ

Коментарі ()