Головне

"Спартак" продає Калиниченка

30.07.2008 01:56 337 0

Вчора ввечері відбулася зустріч головного тренера московського "Спартака" Станіслава Черчесова з гравцями команди Єгором Тітовим і Максимом Калиниченком, яка повинна була відбутися ще минулого тижня.

Зустріч була неформальною але конструктивною. 

"Це була наша внутрішня розмова, подробиці якої мені б не хотілося виносити на загальний суд, - сказав Черчесов. - Я повідомив гравців про своє рішення. Як головний тренер, який відповідає за результат, сказав Єгору і Максиму, що не бачу їм місця в основному складі, а тримати таких футболістів в запасі ми не маємо морального права. Тітов і Калиниченко хочуть грати далі, тому, ймовірно, шукатимуть собі нові команди. Їм потрібна нова мотивація".

Сайт "Спартака" завіряє, що клуб візьме активну участь в працевлаштуванні Тітова і Калиниченка "з врахуванням перш за все інтересів футболістів і їх великих заслуг перед "Спартаком".

"ФК "Спартак" дякує гравцям за роки, проведені в команді, і в майбутньому рад був би бачити Тітова і Калиниченка у структурі клубу в тій або іншій якості", - пишще сайт московської команди.

Нагадаємо, після того, як "Спартак" був розгромлений ЦСКА з рахунком 5:1, Черчесов відправив Калиниченка та Тітова у дубль.

Коментарі ()