Головне

Алжирський новачок "Металісту" зіграє проти "Динамо"

29.07.2008 12:22 339 0

Алжирець Лазар Хадж Айсса підписав трьохрічний контракт із харківським "Металістом". За інформацією алжирських ЗМІ, 24-річний півзахисник національної збірної може заробити в Харкові 1,5 млн. євро (по 400 тисяч перші два сезони і 700 - в третій). У супроводі спортивного директора "Металіста" Хадж з братом, який виконує функції агента, в ніч на суботу прибули до Харкова.

"Цей гравець - справжня перлина, я упевнений, він може заграти у великому клубі", - завірив спортдиректор "Металісту" Євген Красніков. Після офіційного підписання контракту, Хадж Айсса провів перше тренування у своїй новій команді і був представлений партнерам. У харківському клубі сподіваються, що він зможе влитися в колектив якнайшвидше.

Айсса на прізвисько Баджіо (за зачіску і стиль гри схожий на італійського футбольного генія) у складі клубу "ЕС Сетіф" останні два роки вигравав Арабську Лігу чемпіонів, а в минулому сезоні був визнаний кращим гравцем АЛЧ. Роком раніше його вибрали кращим молодим футболістом Алжиру. У складі національної збірної провів чотири матчі.

У понеділок керівництво клубу направило документи для заявки новачка, хоча малоймовірно, що трансферний аркуш встигне прийти до України до середи, коли "Металіст" зіграє в другому турі з "Таврією". А ось на суботній матч з київським "Динамо" Хадж Айсса, швидше за все, зможе вийти. Після цієї гри алжирському новачку дадуть чотириденну відпустку, щоб він зміг повернутися на батьківщину зібрати речі і вже остаточно перебратися до Харкова.

Террикон

Коментарі ()