Головне

ПФЛ оштрафувала "Буковину" на три тисячі доларів

23.07.2008 12:03 354 0

За відмову ФК "Буковина" від участі 16 липня у матчі першого попереднього етапу Кубка України "Кремінь" - "Буковина" рішенням Дисциплінарного Комітету ПФЛ чернівецький клуб оштрафований на 3000 у.о.

Також було прийняті інші рішення: футболіста Борща ("Зірка" Кіровоград), вилученого з поля 16.07.2008 р. у матчі першого попереднього етапу розіграшу Кубка України "Зірка" Кіровоград - "Явір" Краснопілля, відсторонено від участі у змаганнях на два матчі.

Футболіста Абляметова ("Титан" Армянськ), вилученого з поля 16.07.2008 р. у матчі першого попереднього етапу розіграшу Кубка України "Нива" Вінниця - "Титан" Армянськ, відсторонено від участі у змаганнях на два матчі.

Нагадаємо, до участі у першому попередньому етапі розіграшу Кубка України 2008/2009 було допущено 25 колективів другої ліги, а також друга команда володаря Кубка серед аматорів - "Едність-2" (Пліски).

Таким чином, було сформовано тринадцять пар, переможці в яких повинні визначитися за підсумками одного поєдинку. Далі до них приєднаються 17 клубів першої ліги, а також київський ЦСКА і черкаське "Дніпро", що залишили першу лігу.

Матч між ФК "Буковина" та кременчуцьким "Кременем" мав відбутися 16 липня. Однак, "Буковина" напередодні повідомила письмово про свою відмову від участі в цьому розіграші.

21 липня ФК "Буковина" свій стартовий матч вісімнадцятої першості України з футболу серед команд другої ліги зіграла з рівненським "Вересом" у нічию з рахунком 1:1.

За матеріалами ПФЛ та ЗІК

Коментарі ()