Головне

На Євро-2008 Володимир Кличко вболівав за Німеччину

07.07.2008 21:59 405 0
Володимир Кличко розповів, що йому сподобався чемпіонат Європи-2008.

"На Євро-2008 не вибрався, тому що не міг порушити режим. Але уболівав за Німеччину. У мене там багато гарних знайомих: Швайнштайгер, Баллак, Клозе, тренер Йоахім Лев... Зі Швайнштайгером ми постійно листувалися до і після матчів за допомогою SMS.

Так звичайно і буває: уболіваєш за тих, кого знаєш. До речі, от зі збірної Росії не знаю нікого, але все одно переживав. Адже ніхто і не припускав, що росіяни так далеко пройдуть. Було просто приємно спостерігати за процесом. Мені взагалі здається, що за вашу команду уболівали всі колишні радянські республіки... У збірній Росії виділю Акінфеєва. Молодий, але дуже перспективний - відмінно грає. Сподобалися Аршавін з Павлюченком. Сподобався Швайнштайгер. А от від Анрі зі збірної Франції очікував більшого.

Як я уболівав? Буває, підхоплююся і кричу: "Го-о-ол!" А буває, реагую зовсім спокійно. Від чого залежить? Чорт його знає (сміється). Від Місяця, напевно... Залишився дуже задоволений чемпіонатом Європи-2008. Представляєш, у мене щовечора був футбол!

Дуже цікавий чемпіонат вийшов! Як сказав Нельсон Мандела, спорт має властивість змінювати життя до кращого. А йому 90 років виповнилося - і я підозрюю, що Мандела знав, про що говорив. Тому дуже хочу, щоб Євро-2012 не забрали в України!" - сказав Кличко.

www.championat.ru

Коментарі ()