Головне

Платіні: "Порту" не місце в єврокубках

26.06.2008 15:38 435 0

Глава УЄФА Мішель Платіні вислови невдоволення рішенням підконтрольного йому контрольно-дисциплінарного комітету, після засідання якого підозрюваний у підкупі суддів португальський "Порту" отримав право грати в Лізі чемпіонів. Платіні підкреслив, що таким клубам не місце в розіграші єврокубків.

Платіні: "Порту" не місце в єврокубках. Фото ATP

"Як президент УЄФА я не можу бути задоволений прийнятим рішенням. Я не роблю з цього жодної таємниці. УЄФА під моїм керівництвом вестиме непримиренну боротьбу з корупцією, адже це суперечить духу гри. Якщо команда була покарана навіть своєю національною федерацією, то в єврокубках їй не місце", - цитує Платіні сайт Setanta Sports.

Нагадаємо, що "Порту" був позбавлений шести очок в національній першості за спробу підкупу суддів в чемпіонаті Португалії сезону-2003/04. Однак, це не завадило "Порту" стати цьогорічний чемпіоном Португалії.

КДК УЄФА спочатку виключив клуб з участі в Лізі чемпіонів, але потім змінив своє рішення, мотивувавши це тим, що розслідування проти "Порту" не завершено навіть в Португалії.

Lenta.ru

Коментарі ()