Головне

Дешам прийме пропозицію очолити "Челсі"

27.05.2008 09:49 635 0
Після звільнення Авраама Гранта з посади головного тренера "Челсі", Дідьє Дешам є одним з кандидатів на вільну вакансію. У сезоні 1999/2000 француз як футболіст виступав у складі "синіх". Що стосується його тренерської кар'єри, то вона обмежена тільки двома клубами - "Монако" і "Ювентусом".

Однак з ними він досяг визначених успіхів - у сезоні 2003/2004 вивів "Монако" у фінал Ліги чемпіонів, а в сезоні 2006/2007 виграв разом з "Юве" італійську серію В. Сам Дешам заявив, що йому приємний інтерес з боку "Челсі".

"Мені буде дуже складно відмовити такому клубові, як "Челсі", принаймні, поки я є безробітним. Не приховую, що хочу знову повернутися до тренерської діяльності. Я відчував, що мені був необхідний невеликий відпочинок, адже я став тренером практично відразу після того, як завершив кар'єру гравця. Але тепер я повний сил і готовий повернутися у великий футбол. Що стосується пропозиції "Челсі", то воно мені лестить. Протягом найближчих днів усе повинне вирішитися", - наводить слова Дешама видання Daiy Telegraph.

www.championat.ru

Коментарі ()