Головне

Діакате: Червона картка була незаслуженою

08.05.2008 12:34 382 0
Захисник київського "Динамо" Папа Діакате прокоментував результат кубкового матчу з донецьким "Шахтарем".

- Для нас гра складалася не кращим чином, але фінал є фінал. Сьогодні в складі "Динамо" виступали молоді гравці, що раніш ніколи не брали участь у матчах такого рівня, тому для них двобій вийшов важким. "Шахтар" - дуже гарна команда, але і ми сьогодні зіграли досить непогано. Після того, як суддя вилучив мене, футболістам, які залишилися на полі, було непросто справитися з емоціями. Не справився з ними і достроково залишив поле й Ісмаель.

- Не вважаєте, що особливу нервозність двобоєві додали неоднозначні рішення судді?

- Ви знаєте, ми не можемо коментувати дії арбітра. Скажу тільки, що сьогодні він допускав серйозні помилки. У таких умовах було важко грати.

- А що сталося в епізоді, коли ви отримали червону картку?

- Суперник вибив м'яч зі штрафного майданчика, а я просто хотів повернути його назад. Оскільки головою я м'яч уже не діставав, то спробував це зробити в падінні через себе. Відкіля ж я міг бачити, знаходячись спиною до воріт, що до мене наближається суперник і має намір вибити м'яч головою... Вилучення стало для мене справжнім шоком. Думаю, багато хто погодиться зі мною, що червона картка була незаслуженою.

- Як вважаєте, подібні матчі варто проводити поза Києвом?

- Думаю, було б краще грати в столиці. Але, на жаль, це питання вирішуємо не ми, а компетентні люди. На мій погляд, проводити подібні двобої в Києві було б краще для усіх.

ФК "Динамо"

Коментарі ()