Головне

У ФІФА відреагували на нову форму збірної України

На футболці зображений силует України з Кримським півостровом
08.06.2021 21:54 3894 0
У ФІФА відреагували на нову форму збірної України

Джерело - sport.ua.

Схвалення екіпіровки команд, що беруть участь в Євро-2020, залишається на розсуд відповідного організатора турніру УЄФА.

Про це повідомляє пресслужбі ФІФА.

"Схвалення екіпіровки команд, що беруть участь, залишається на розсуд відповідного організатора турніру, УЄФА. Таким чином, організатор турніру має право встановлювати відповідні вимоги до екіпіровки, яких зобов'язані дотримуватися команди-учасниці.

Виконуючи цю роботу, організатори турніру повинні добиватися того, щоб все екіпірування відповідало правилам гри в футбол, що публікуються Міжнародною радою футбольних асоціацій та доступним на офіційному сайті ради. З огляду на вищевикладене, оскільки організатором даного турніру є не ФІФА, це питання не потрапляє в зону нашої безпосередньої відповідальності.

Однак ми хочемо підкреслити, що, відповідно до нашого статуту, ФІФА зберігає нейтралітет в політичних питаннях та твердо вірить, що політику і спорт змішувати не слід", - йдеться у заяві.

6 червня була презентована нова форма збірної України для виступу на Євро-2020. На футболці зображений силует України з Кримським півостровом, а також слоган Слава Україні!

Ця подія викликала бурхливу реакцію та сильне невдоволення у спортивних функціонерів і політиків в Росії.

Коментарі ()