Головне

Вайлдер: Мені здається, в двері Володимира Кличка вже постукала старість

11.01.2016 11:42 878 0

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі американець Деонтей Вайлдер вважає, що головною причиною поразки українця Володимира Кличка від британця Тайсона Ф`юрі став неминучий процес старіння.

"Я був дуже розчарований тим, що той Кличко, якого ми знаємо, так і не з'явився того вечора на рингу, і не показав, на що здатний у бою з Ф`юрі. Що завгодно може бути причиною такого виступу, але це був не Кличко. Тобто, фізично він був в рингу, але як боєць... Не знаю, щось було просто відсутнє.

Мені здається, в двері Володимира Кличка вже постукала старість. Він, звичайно, не хоче її впускати, але вона там, стукається в його двері. По бою це було помітно. У реванші побачимо, чи було усе це звичайною випадковістю, або ж все реально і серйозно.

Деякі досі не можуть повірити в те, що Кличко програв Ф`юрі. Знаєте, фанам критикувати легко: чому боєць зробив те, а не це, чому не зробив того, як вийшло, що вийшло, і так далі. Те ж і з Кличком. Дочекаємося реваншу", - цитує Вайлдера boxingnews.com.ua.

Коментарі ()