Головне

Варгас завоював титул чемпіона світу за версією WBC в другій напівлегкій вазі

22.11.2015 09:13 276 0

Мексиканський боксер Франсіско Варгас (23-0-1, 17 КО) завоював титул чемпіона світу за версією WBC в другій напівлегкій вазі в неймовірно видовищному поєдинку з японцем Такаші Міурою (29-3-12, 22 КО), перемігши його технічним нокаутом в дев’ятому раунді.

Вже в першому раунді претендент потряс чемпіона, однак в четвертому раунді Міура відповів Варагсу ще більш переконливо, відправивши його в важкий нокдаун ударом лівою.

Після цього бій проходив з невеликою перевагою японського боксера аж до кінця восьмого раунду, коли він серйозно потряс свого опонента і був близький до перемоги нокаутом, однак мексиканця врятував гонг.

На дев’ятий раунд Франсіско Варгас виходив з практично повністю закритим правим оком, і ще, можливо, не повністю відновившись після потрясіння у попередній трихвилинці, однак він знайшов в собі сили кардинально змінити хід бою, спіймавши Міуру дуже важким лівим аперкотом, за яким послідували ще три удари, останній з яких - правий в підборіддя - відправив чемпіона в нокдаун.

Міура встав, але Варгас тут же засипав його градом ударів, і японцеві довелося рятуватися в клінчах.

Він ще не дуже впевнено стояв на ногах, але пережив кілька десятків найважчих секунд, коли рефері Тоні Вікс доволі несподівано вирішив зупинити бій.

Несподівано тому, що найважче для Міури вже, здавалося, було позаду, принаймні, поки Варгас не відновить свої сили, розтрачені ним у затяжних багато ударних  атаках після нокдауну.

Але таким було рішення рефері, і воно означало, що Франсіско Варгас став новим чемпіоном світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі, перемігши технічним нокаутом в дев’ятому раунді Такаші Міуру, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()