Головне

Найближчі три роки на "Донбас-Арені" буде ще й бокс

05.08.2011 09:42 368 0

4 серпня підписана угода про співпрацю між Union Boxing Promotion і стадіоном "Донбас-арена", розрахована на три роки.

Офіційний документ підписали президент донецького боксерській компанії Юрій Рубан і генеральний директор стадіону Олександр Атаманенко.

"Я радий усіх вітати на одному з найкращих стадіонів Європи. Нашій компанії скоро 10 років, ми пройшли довгий шлях: нами завойовані 35 поясів і здійснено 86 захитів. Майбутня промоуція - це нова віха в історії професійного боксу України, більше того всього світу. Усі зірки світового боксу з'їдуться в Донецьк: Майкл Баффер, Стів Смогер, Фреді Роач, крім того усіх уболівальників чекає ще один приємний сюрприз", - сказав Рубан.

"Не секрет, що "Донбас-арена" на даний момент вважається одним з найкращих стадіонів Європи, і є футбольною столицею України. Сподіваюся, що за допомогою Union Boxing Promotion ми завоюємо також титул боксерської столиці країни. Хочу нагадати, що стадіон спочатку планувався, як багатофункціональна арена, на якій можливе проведення різноманітних спортивних і розважальних заходів. Приємно, що вже цього місяця ми можемо піднести усім любителям спорту фантастичний подарунок - прекрасне боксерське шоу, яке принесе масу позитивних емоцій нашим уболівальникам", - розповів Атаманенко. 

Коментарі ()