Головне

Сіллах: "Участь в боксерському вечорі у Москві була моєю ініціативою"

04.05.2011 19:23 385 0

Чемпіон NABF у напівважкій вазі Ісмаїл Сіллах (15-0, 12 KO) за власною ініціативою свій наступний поєдинок проведе 21 травня у Москві в андеркарті зустрічі Дєніса Лєбєдєва (21-1, 16 КО) та Роя Джонса (54-7, 40 КО).

Про це заявив сам боксер, розповідаючи про підготовку до майбутнього поєдинку проти проти уродженця Уганди Хамзи Вандери (12-2-2, 11 КО).

"Участь у цьому боксерському вечорі була моєю ініціативою. Як тільки дізнався, що Джонс, з промоутерською компанією якого у мене підписаний контракт, зустрінеться з Лебедєвим у російській столиці, відразу заходився тиснути на промоутера і менеджера, щоб вписатися в програму московських поєдинків", - сказав він.

"Прямо скажемо, переговори йшли не гладко. Виникли проблеми з оплатою - російська сторона не горіла бажанням оплачувати наші витрати, але ми все-таки домовилися. Важливу роль зіграла та обставина, що мою участь схвалив особисто Джонс", - зазначив українець.

Також боксер розповів про проблеми, які виникли у ході підготовки до бою.

"Спочатку планували провести завершальний етап тренувань і акліматизацію днів за десять до московського бою в Маріуполі, але, швидше за все, провести збори в Україні ми не зможемо. Моєму тренеру Шадіду Сулукі відкривають одноразову візу в Росію, а приймаюча сторона принципово бере квитки лише до Москви. Так що якщо ми вилетимо з Америки туди, а потім в Україну, повернутися до Росії наставнику буде неможливо",

Ісмаїл впевнений, що буде першим, хто нокаутує Хамзу Вандера.

"Вандера ще ніхто не зупиняв достроково. Так що в Москві у мене буде стимул стати першим, хто зіб'є його з ніг", - цитує боксера sport-express.ua.

Коментарі ()