Головне

Джуда готовий нокаутувати Маркеса

10.03.2011 16:13 370 0

Чемпіон IBF в першій напівсередній вазі американець Заб Джуда, який в суботу нокаутом переміг південноафриканця Кайзера Мабузу збирається нокаутувати чемпіона WBA і WBO в легкій вазі мексиканця Хуана Мануеля Маркеса, що збирається піднятися у ваговій категорії.

"У наступному бою хочу зустрітися з Маркесом, - цитує Джуду BoxingScene. - Він видовищний і жорсткий боєць. До того ж люблю мексиканців. Маркес любить перемагати, і я упевнений, що ми могли б влаштувати захоплюючий поєдинок. Але я вважаю, що йому не вдасться протистояти мені в напівсередній вазі.

Ви бачили, як Мейвезер побив його. Я б притиснув його до канатів і нокаутував. Обіцяю нокаутувати Маркеса. Але ви не подумайте, що я погано відношуся до нього. Я його дуже поважаю, він великий боксер і багато чого досяг у боксі. Тому свій перший захист титулу хочу провести проти нього.

Нагадаємо, що 33-річний Джуда в 2005 році був чемпіоном світу в напівсередній вазі відразу за трьома версіями, але потім за півтора роки зазнав трьох поразок.

Коментарі ()