Головне

Тайсон кинув виклик Хею

03.01.2011 12:35 230 0

Британець Тайсон Фьюрі (13-0, 9 КО) кинув виклик чемпіону світу за версією WBA у надважкій вазі Девіду Хею (25-1, 23 КО).

"Я дуже засмучуся, якщо Хей стримає слово й піде з боксу після 2011 року. Тому що в цьому випадку мені не вдасться в ринзі забрати його титули.

Девід зробить мені послугу, об'єднавши пояса. А потім, сподіваюся, він залишиться в спорті, щоб зустрітися зі мною. У мене немає жодних сумнівів у тому, що незабаром я буду на сто відсотків готовий вийти проти нього й перемогти. Взагалі, який сенс іти на пенсію в його віці?

Для британського боксу наш двобій став би чудовою можливістю подарувати людям незабутнє видовище, адже його так званий "бій" з Одлі Харрісоном був фарсом. Претендент був до смерті наляканий ще до виходу в ринг. Зі мною все буде по-іншому. У мене є майстерність і я по-справжньому "голодний". Я знаю, що моя доля - стати чемпіоном світу. Заради цього я постараюся частіше виходити в ринг цього року , і буду підвищувати рівень опозиції", - цитує Тайсона vringe.com. з посиланням на The Mirror.

Коментарі ()