Головне

Менеджер Фірта: "У нас великі шанси перемогти Повєткіна"

02.12.2010 12:25 338 0

Пет Нельсон, менеджер американського супертяжа Ніколая Фірта, наступного суперника росіянина Алєксандра Повєткіна, впевнений у перемозі свого боксера.

Про це він сказав в інтерв'ю sportbox.ru.

"Це найважливіший  бій в його кар'єрі. Перемога над Повєткіним має принести Фірту місце в десятці кращих супертяжів і зробити можливим його поєдинок з будь-ким з братів Кличко та Девідом Хеєм. А це його мрія", - сказав він.

"Шанси на перемогу великі. Як і у будь-якого іншого супертяжа, який важить більше 100 кг. Кожного з них від перемоги відокремлює один-єдиний удар. Однак зазначу, що Повєткін - це елітний боксер. Він був відмінним любителем і є гідним поваги професіоналом, який виграв відбірковий поєдинок за право чемпіонського бою з Кличком. Він чудовий боєць, впритул підійшов до титулу", - зазначив Нельсон.

"У Фірта відмінна фізична форма, воля до перемоги - йому нічого втрачати. Тому він у психологічному плані почувається комфортно, не відчуваючи потужного психологічного тиску, на відміну від Повєткіна, від якого всі чекають тільки перемоги", - підсумував менеджер.

Коментарі ()