Головне

Хей: Чісора не готовий до бою з Кличком

21.10.2010 10:22 320 0

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBA Девід Хей вважає, що його співвітчизник Дерек Чісора не готовий до бою із чемпіоном світу IBF/WBO/IBO Володимиром Кличком, що пройде 11 грудня.

"Я сподіваюся, що він впорається, але він не готовий ні фізично, ні ментально. Бокс у Британії й у світі - два зовсім різні рівні. Можливо, Дерек виграв титул чемпіона Європи й переміг трьох або чотирьох непоганих опонентів. Але в нього немає гарної аматорської підготовки, у нього лише 14 двобоїв, і поки що він максимум вигравав титул чемпіона Великої Британії.

Він побачить, що на світовому рівні все небагато інакше. Сподіваюся, що він добре заробить, тому що в його буде важкий двобій. У нього є все необхідне - швидкі руки, він молодий і свіжий, але для бою із Кличком потрібне загартування.

У нього дуже мало шансів. Але якщо Дерек виграє, то він буде надовго пов'язаний із Кличками, ці хлопці пропонують просто смішні контракти. Об'єднавчий бій між двома британцями не відбудеться, тому що він буде зобов'язаний битися із Кличком. Якщо він не зможе перемогти Володимира в матчі-реванші, то йому доведеться битися з Віталієм", - цитує Хея championat.ru з посиланням на Boxingscene.com.

Коментарі ()