Головне

У Кличка впевнені, що той, хто виграв торги на бій, він і "замовляє музику"

26.07.2010 09:09 150 0

Менеджер чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимира Кличка Бернд Бенте, вважає, що, вигравши торги, промоутерськая компанія братів- українців K2 мала право диктувати умови команді Олександра Повєткіна й нав'язувати йому будь-які пункти контракту.

При цьому варіант договору, запропонований команді росіянина, Бенте не вважає "рабським", хоча саме таке визначення проекту документа дав промоутер Повіткіна Вільфрід Зауерланд.

"Пан Зауерланд повинен був виграти промоутерські торги, щоб диктувати умови, - цитує Бенте Figosport.de.

"Ми запропонували на конкурсі заявок 8,3 мільйонів доларів, з яких Sauerland одержував 2 млн. Оскільки ми виграли торги, то одержали право вибору рукавичок, у цьому випадку фірми GRANT. Чемпіон світу має право вибирати розмір рингу, кут. За контрактом у нас було прописано, що пан Повєткін може замовити собі рукавички будь-якого розміру й кольору. Тестову пару рукавичок фірма GRANT послала компанії Sauerland ще торік .

Відразу проект нашого договору передбачав квитки для Sauerland Event, але контракт не був підписаний, а оскільки закінчився 15- денний строк, відведений на підписання документа, Повєткін втратив статус претендента. IBF внесла ясність, що суперечки про другорядні питання, як переліт і оплата готелю, не є причиною для затримки підписання контракту, інформує sportbox.ru.

Коментарі ()