Головне

Кличка до Сосновскі готує Афолабі

11.05.2010 16:48 451 0
Віталій Кличко (39-2-0, 37 КО) запросив шість спаринг-партнерів для підготовки до бою з поляком Альбертом Сосновскі (45-2-1, 27 КО).

"Імена називати не буду - з тактичних міркувань. Можу тільки констатувати, що всі вони боксери світового рівня", - сказав Кличко-старший у коментарі blik.ua.

За словами тренера чемпіона за версією WBC Фріца Здунека, одним з спаринг-партнерів буде британець Ола Афолабі.

"Так, Ола тут. Афолабі зараз - один із найсильніших бійців важкої ваги. Я запрошую його на спаринги з 2002 року. Ола - вибуховий і швидкісний боксер, у спарингах з яким я відпрацьовую певні завдання", - прокоментував Віталій, який тренується у селищі Гоінг в австрійському Кіцбюелі.

"Спаринг - це справжній бій з суперниками дуже високого класу. Єдина відмінність - розмір рукавичок і додаткова захисна амуніція", - сказав Кличко-старший.

"Якщо в бою ти виходиш в рукавичках вагою в 10 унцій кожна, то на спарингах надягають рукавички по 20 унцій. У них набагато важче нокаутувати опонента. Особливо, якщо враховувати, що на спарингах на голову боксери надягають захисні шоломи. Але все це не гарантує безпеки моїм спаринг-партнерам. Іноді я захоплююся, і після моїх ударів спаринг-партнер або падає на настил рингу, чи перебуває у стані гроггі", - розповів чемпіон світу.

Віталій також порівняв себе з анестезіологом, проводячи паралелі із його молодшим братом Володимиром, який назвав себе "художником, який малює картини на обличчях людей".

Бій відбудеться 29 травня у Гельзенкирхені (Німеччина).

Коментарі ()