Головне

Після Хусанова Дзинзирук обіцяє бої з більш зірковими суперниками

29.04.2010 14:50 283 0

Український боксер-професіонал Сергій Дзинзирук, який володіє чемпіонським поясом WBO в категорії до 69,9 кг,  збирається перемогти свого найближчого суперника - Шерзода Хусанова з Узбекистану.

Зараз броварчанин, якого в Штатах охрестили "Бритвою", мешкає у Лос-Анджелесі, де і проведе свій перший поєдинок на американському рингу 14 травня, пише газета "Новая".

"Не буду лукавити: півтора року без боїв - великий мінус. Втрачається почуття рингу, почуття дистанції. Але я вже майже два місяці тренуюся в Лос-Анджелесі і потихеньку вирішую проблему. Зараз повним ходом йдуть спаринги, під час яких виглядаю досить упевнено. Відчуваю, що ще є порох в порохівницях. І дуже хочу вже в дебютному поєдинку на американському рингу зарекомендувати себе з найкращого боку.

Зараз головне - красиво перемогти Хусанова, а от далі будуть вже більш зіркові суперники. Хоча давайте не забігати вперед. Узбек - далеко не хлопчик для биття. Приміром, на любительському рингу у нас з ним схожі досягнення - вінцем кар'єри в аматорах стали срібні медалі світової першості.

Я добре пам'ятаю свої непрості поєдинки проти аргентинця Себастьяна Лухана та чеха Лукаша Конечни. Хусанов - хлопець з тієї ж опери. Щоб відстояти титул, мені доведеться повністю викластися на рингу", - каже Дзинзирук.

Коментарі ()