Головне

Повєткін торгується за 10% гонорару поєдинку з Кличком

10.11.2009 10:55 341 0
Команда Алєксандра Повєткіна хоче добитися від IBF права отримати додаткових 10% від гонорару за бій з чемпіоном Володимиром Кличком.

35% а не 25% від загальної суми росіянин отримає в разі, якщо змінить статус обов'язкового претендента на титул тимчасового чемпіона.

Про це стало відомо зі слів менеджер Повєткіна Владіміра Хрюнова.

"Я особисто бачив документи IBF, які зобов'язували нас почати переговори про проведення бою за титул тимчасового чемпіона", - розповів Хрюнов.

"Володимир Кличко заявив, що дозволяє Повєткіну провести такий бій. Тільки про дещо змовчав. Якби Повєткін став тимчасовим чемпіоном, то потім, під час зустрічі з повноцінним чемпіоном, Повєткін отримував би вже не 25% гонорару, а 35%. Але адвокати Володимира подали протест і позбавили Повєткіна цього привілею ... Зараз із IBF спілкується промоутер Алєксандра Вілфрід Зауерланд. Чекаємо від нього точної інформації у вигляді документів, а не думок різних сторін", - наводить слова менеджера "Сегодня".

Також Хрюнов повідомив, що нічого не знає з приводу можливого бою свого боксера з чемпіоном WBA Девідом Хеєм.

"Я нічого не чув з приводу Хея. Повєткін готовий вийти проти будь-якого боксера світу. Його робота зі славетним тренером Тедді Атласом вже дає результати. Мені навіть здається, що коли Володимир Кличко побачить, в кого перетворився Повєткін, у нього зникне бажання зустрічатися з ним на рингу", - сказав Хрюнов.

Коментарі ()