Головне

Томас Адамек: Перемога над Узелковим дасть дорогу в еліту напівважкої ваги

20.10.2009 10:26 490 0
Перемога над інтерконтинентальним чемпіоном світу у напівважкій вазі за версією WBA В'ячеславом Узелковим відкриє шлях в еліту напівважкої ваги.

У цьому переконаний суперник українця у бою 21 жовтня чех Томас Адамек.

"Було б непогано виграти нокаутом, але як вже вийде. Я приїхав перемагати, і це для мене головне. Мені випав чудовий шанс: адже, вигравши в Узелкова, я одразу потраплю в еліту напівважкої ваги. І якщо для перемоги мені потрібно буде провести на рингу всі 12 раундів, я готовий", - наводить слова боксера k2east.com.

За словами чеха, він перебуває в оптимальних кондиціях та має бойовий настрій.

"Я і моя команда багато працювали перед цим боєм і прибули в Україну, щоб перемогти і відвезти титул до Праги", - додав боксер.

"Узелкова я добре пам'ятаю ще з часів виступів на аматорських турнірах. Перетинатися в рингу нам не доводилося, але українець був одним з кращих напівтяжів-аматорів у світі, і я, виступаючи з ним в одній ваговій категорії, не міг не звернути на нього увагу. Мій суперник - технічний, вибуховий боксер з сильним ударом", - впевнений Адамек.

Чеський спортсмен також розповів про підготовку до бою.

"Спарингував з Сандро Сіпрошвілі і Жиндрічем Велецкі, а також з найсильнішим чеським надважковаговиком Андреєм Палою. Головним спаринг-партнером був Сіпрошвілі - він дуже працездатний, до того ж ближче всіх до Узелкова за габаритами і стилем, також агресивний і володіє нокаутуючим ударом", - сказав Адамек.

Коментарі ()