Головне

Володимир Кличко: "У поєдинку з Чагаєвим обіцяю незабутню шоу-програму"

16.06.2009 14:40 268 0
Володимир Кличко: "У поєдинку з Чагаєвим обіцяю незабутню шоу-програму"

- Що відчули, коли дізнавлися про травму Хея?

- Перш за все - розчарування. Спорт є спорт, і від травм ніхто не застрахований. Але головне, що 20 червня я все-таки вийду на ринг. Тому зараз думаю виключно про майбутню зустріч з новим суперником.

- Чи не здається вам, що Хей просто злякався двох речей - бути вами побитим і не отримати при цьому обіцяних грошей від британського телеканалу Setanta?

- Не хочу коментувати чутки і домисли. Офіційна причина відмови Хея - його травма.

- Переговори з Хеєм тривали декілька місяців, проте заміну для нього ви знайшли за декілька днів. Як вам це вдалося?

- Багато у чому завдяки злагодженій роботі нашої команди. Після відмови Хея співробітники Klitschko Management Group зробили все, щоб знайти гідного суперника - рангом не нижчого за британського претендента.

- Руслан Чагаєв виступає за Universum, а голова цієї промоутерської компанії Клаус-Петер Коль, схоже, ображається на вас. Чи не заважало це у процесі переговорів?

- Ні. Якби це стало перешкодою, ми б не підписали контракт.

- Бій з Чагаєвим, володарем титулу WBA, можна назвати шансом стати абсолютним чемпіоном. Цей чинник вас стимулює?

- Кожен суперник мене стимулює. У цьому випадку - тим більше. Я покажу глядачам справжнє шоу, яке вони ще ніколи не бачили! Вперше поєдинок відбудеться на одній із найсучасніших і наймасштабніших арен Європи.

- А те, що бій Чагаєва з Ніколаєм Валуєвим був відмінений унаслідок інфекційного захворювання вашого майбутнього опонента, не бентежить?

- Я вже неодноразово говорив: Руслан не є переносником хвороби - це чітко підтвердили німецькі лікарі. До того ж я зробив щеплення від гепатиту, так що це не проблема.

- Чи змінилася ваша підготовка після зміни суперника?

- Після відмови Хея у мене залишалося не так багато часу. Ситуація ускладнювалася ще і тим, що Чагаєв - лівша, а я готувався битися з Хеєм, який правша. Проте для мене це зовсім не трагедія, оскільки у списку переможених мною - лівші Султан Ібрагімов і Тоні Томпсон.

- З ким ви спарингували?

- Можу назвати вам лише двох з них - це Енді Лі та Джонатан Бенкс.

- Чагаєв - низькорослий лівша. Чи є у нього щось спільне із Султаном Ібрагімовим, з яким Ви проводили бій півтора роки тому?

- Кожен спортсмен не схожий на іншого. Що стосується Руслана, то це сильний боксер.

- Чи були ви знайомі з ним раніше?

- Ні, але у суботу буде така можливість.

- Ми звикли, що поєдинки за участю братів Кличків - це ще і шоу. Відкриєте деякі секрети майбутнього бою?

- У сюрпризах і полягає весь інтерес! Обіцяю незабутню шоу-программу! І головним її  акордом буде моя перемога над Русланом Чагаєвим!

- Хто з відомих боксерів боксуватиме у той же вечір?

- По-перше, відбудеться 8-раундовий поєдинок ірландця Енді Лі проти латвійського боксера Олега Федотова. Також глядачі побачать незабутній виступ одного з найперспективніших спортсменів промоутерської компанії К2 білоруса Аляксандра Устінова. Його бої ви могли неодноразово бачити на турнірах нашої компанії у Києві.

Максим Ананьєвський, газета "Спорт-Экспресс в Украине"

Коментарі ()