Головне

Віталій Кличко домовився про бій із Арреолою?

20.05.2009 16:24 445 0
Переговори про організацію поєдинку чемпіона WBC у надважкій вазі українця Віталія Кличка проти американця Кріса Арреоли близькі до завершення. Про це заявив сам американський боксер.

"Ми близькі до досягнення угоди, дуже близькі, і ми сподіваємося, що ми зможемо домовитися", - сказав Арреола в інтерв'ю Eastsideboxing.com.

Непереможний на професійному ринзі американець серйозно налаштований на завоювання чемпіонського титулу і заради цього готовий зустрітися з будь-яким суперником, зокрема з  молодшим братом Віталія Кличка - Володимиром.

"Перш за все я хочу взяти участь в бою за титул. Мені потрібний цей бій ... він потрібен всім, - сказав Кріс Арреола. - І я не хочу бути каліфом на годину, я хочу мати можливість захищати свій титул і битися з найсильнішими суперниками. Якщо Володимир переможе Хея або Хей - Володимира, неважливо, я хочу зустрітися з переможцем".

"Давай зустрінемося на ринзі, Чемпіон! Будь-який з них ... Якщо вони закриють переді мною двері, я виб'ю їх. Я виб'ю ці двері, і їм доведеться зі мною битися", - пригрозив Арреола, слова якого наводить Allboxing.Ru.

Коментарі ()