Головне

Валуєв не буде проводити бою до Чагаєва

03.03.2009 10:05 270 0
Тимчасовий чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBA Ніколай Валуєв буде готуватися до бою із "чемпіоном у відпустці" за цією ж версією Русланом Валуєвим і не буде проводити проміжного бою навесні 2009 року.

Про це повідомив промоутер росіянина Боріч Дімітров.

"Спочатку у квітні ми планували провести проміжний бій з боксером з першої п'ятірки рейтингу, але потім вирішили безпосередньо готуватися до двобою з Чагаєвим" - сказав він.

За словами промоутера, бій з узбецьким боксером має відбутися до 26 липня, але, можливо, що цей поєдинок може бути перенесений на вересень - така можливість прописана в недавній постанові WBA.

"Ми сподіваємося, що зустрінемося з Русланом влітку" - додав Дімітров.

Він також розказав про графік підготовки Ніколая Валуєва. 15 березня Микола разом з тренером Олександром Зімін вирушає до Японії, на Окінава. В середині квітня Валуєв повернеться в Петербург і безпосередньо перед двобоєм з Чагаевим відправиться готуватися до Німеччини.

"Зараз боксер знаходиться в Петербурзі, куди приїхав з Штутгарта, де вболівав минулого тижня у Кубку УЄФА за пітерський "Зеніт", - цитує Дімітрова видання "Спорт день за днем".

Коментарі ()