Головне

Юрій Нужненко: Кличку не варто ризикувати

12.12.2008 11:00 399 0
Чемпіон світу WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко не радить Володимиру Кличку ризикувати у бою проти Хасіма Рахмана, який відбудеться 13 грудня у Німеччині.

"Думаю, у планах Рахмана якнайшвидше закінчити зустріч, бо далі у нього немає шансів. Фізично сил більше у Кличка, і американець навряд чи захоче боксувати всі дванадцять раундів. Тому спочатку Володі потрібно бути дуже уважним і зібраним. Акуратно обстрілювати Хасіма однією рукою, тримати дистанцію, не підпускати суперника", - каже Нужненко.

"Головне пам'ятати, що Рахман - не подарунок, це дуже наполегливий боєць. Він може терпіти, терпіти, а потім і ударити! Не варто забувати, що він нокаутував Льюїса, як би давно це не було", - цитує чемпіона "Сегодня Спорт".

На його думку, Кличку треба раціонально використовувати свої сили. "Володі ризикувати немає чого, щоб не нарватися на зустрічну атаку. У нього всі козирі - і досвід, і антропометричні дані, так що потрібно спокійно вести бій".

За словами Нужненка, більше шансів на перемогу у Кличка. "Як закінчиться бій? 50 на 50 або за очками, або нокаутом виграє Кличко. Думаю, якщо суперники пройдуть всі дванадцять раундів, то Володимир виграє одноголосним рішенням суддів. А якщо підбере ключик до американця, то може і достроково закінчити зустріч".

"Який у нього джеб і удар справа, а! Хоча передбачаю, що команда українця готувалася саме до 12-раундової зустрічі, бо якщо налаштовуєшся на нокаут, то, як правило, він не виходить", - додає чемпіон світу.

Коментарі ()