Головне

Котельник розпочав підготовку до бою з Майданою

10.12.2008 16:00 359 0

Чемпіон світу за версією WBA у першій напівсередній вазі Андрій Котельник (30 перемог (13 КО), 2 поразки, 1 нічия) розпочав у Львові підготовку до обов'язкового захисту свого титулу проти аргентинця Маркоса Рене Майдани.

Далі у Гамбурзі, Німеччина, він продовжить 10-тижневий тренувальний збір, повідомляє proboxing.com.ua.

Бій проти яскраво вираженого панчера Майдани (25 перемог (24 КО), без поразок) відбудеться 7 лютого в Німеччині. Як місце для проведення цього чемпіонського поєдинку нині розглядаються Росток і Дрезден. Також відомо, що свій другий захист Котельник проведе в андеркарті бою "чемпіона у відпустці" Руслана Чагаєва.

"Бачив спаринги Майдани. На рекордс суперника ніколи не звертаю уваги. Те, що він майже всі перемоги здобув нокаутом, мене аніскільки не лякає. Майдана - хороший, перспективний боксер. Сказати більше - важко. Буду виходити на ринг виконувати свою роботу, як завжди. Головне бути сконцентрованим перші раунди. Вважаю, що олімпійський чемпіон Мохамад Абдулаєв, якого я побив три роки тому, набагато сильніший боксер, ніж Майдана. Джуніор Віттер, у поєдинку з яким у мене вкрали перемогу судді, також сильніший за Майдану. Майдана має хороший рекордс, але ні з ким серйозним не зустрічався. Він навіть не проводив 12-раундових двобоїв. Тож їду в Німеччину лише за перемогою!"

Коментарі ()