Головне

Віталій Кличко хоче реваншу з Ленноксом Люісом

15.10.2008 14:43 174 0
Віталій Кличко хоче реваншу з Ленноксом Люісом
Чемпіон світу у надважкій категорії за версією WBC Віталій Кличко заявив, що все ще сподівається на матч-реванш з колишнім абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі британцем Ленноксом Люісом, бій Кличка з яким у 2003 році був зупинений через розсічення українця.

"Не бачу нічого нереального в тому, що Люіс може відновити кар'єру і погодитися на матч-реванш зі мною. Погляньте на Генрі Маске, він повернувся у ринг після десяти років по завершенню кар'єри. Класний боєць ніколи не розгубить своїх навиків. Звичайно, Люісу знадобляться декілька місяців, щоб привести себе у бойову форму, але не думаю, що йому це буде складно зробити. Наскільки я знаю, Леннокс веде здоровий спосіб життя, не палить і не вживає наркотики. Тому сподіваюся, що він дасть мені реванш. Якщо Люіс погодиться, я забуду про можливу зустріч з Ніколаєм Валуєвим. Хто такий Валуєв в порівнянні з Люісом?"

Також Віталій Кличко прокоментував заяви британського боксера Девіда Хейя, який сказав пресі, що хоче провести поєдинок проти українця.

"Мне потрібна мотивація, щоб знову виходити на ринг. Заради реваншу з Люісом або поєдинку за титул я готовий це робити, але Хей... Якщо за бій з ним запропонують дуже хороші гроші, колись у майбутньому, можливо, такий поєдинок відбудеться," - цитує Кличка Спорт сегодня з посиланням на Eastsideboxing.com.

Коментарі ()