Головне

Віталій Кличко: Моєму удару мало хто може протистояти

02.10.2008 14:12 149 0
Перед поєдинком проти Семюеля Пітера Віталій Кличко заявив, що травми його вже не турбують, і він може готуватися до зустрічі повноцінно.

"Найголовніше - мене перестали турбувати травми. Вердикт лікарів на мою користь, і тепер я повноцінно тренуюся і готуюся до бою. Тренування у гірському таборі біля альпійського курорту Кітцбюель - це вже традиція для братів Кличків.

Тут для нас оптимальні умови, яких, на жаль, немає на Україні: особливий клімат, відмінна спортивна база. Розріджене гірське повітря підвищує навантаження на організм і тренує витривалість... Що стосується моєї техніки, то я дотримуюся її вже багато років і міняти не збираюся, адже, серед іншого, їй я зобов'язаний своїми перемогами. Ну а моєму удару на ринзі мало хто може протистояти. Звичайно, кожен новий суперник - це окремий підхід.

Знаючи як сильні, так і слабкі сторони Семюеля Пітера, я використовую їх при підготовці" - сказав Віталій.

Також боксер розповів, чому імена спаринг-партнерів він тримає у таємниці.

"А навіщо розкривати свої секрети перед майбутнім поєдинком? Імена спаринг-партнерів завжди залишаються у таємниці, адже ніхто з суперників не хоче видати свою стратегію за допомогою будь-якої, навіть незначної інформації" - цитує слова Кличка видання "Сегодня".

Коментарі ()