Головне

Валуєв: "Спочатку Чагаєв потім Кличко"

06.08.2008 15:25 172 0

3 серпня екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Ніколай Валуєв прибув до Берліна, де 30 серпня він має зустрітися з американцем Джоном Руїзом у бою за вакантний титул чемпіона WBA у суперважкій ваговій категорії. Зараз Ніколай разом зі своїм тренером Алєксандром Зіміним тренується на спортивній базі в Кінбаумі.

"Перша частина підготовки до бою проти Руїза вже завершена, - розповів російський боксер, який до прильоту у Німеччину тренувався у Санкт-Петербурзі. - Зараз мене чекають тренувальні бої проти спаринг-партнерів. Всі вони досить кваліфіковані для того, щоб допомогти мені у підготовці до цього поєдинку".

Ніколай Валуєв також не став припустив, що в майбутньому він може зустрітися з чемпіоном IBF і WBO у цій вазі Володимиром Кличком, який недавно назвав Валуєва серед своїх потенційних суперників. Проте спочатку Ніколай хоче повернути собі чемпіонський титул і, найголовніше, узяти реванш у Руслана Чагаєва, якому програв вперше у кар'єрі.

"Що стосується можливої зустрічі з Володимиром Кличком, то я не проти, - відзначив Микола. - Але зараз моя мета - це Руслан Чагаєв. Я хочу узяти реванш! Він вже двічі відкладав нашу зустріч. Сподіваюся, що після моєї перемоги над Руїзом, він більше не буде бігати від мене".

Аllboxing.ru з посиланням на boxingscene.com

Коментарі ()