Головне

Туа боротиметься за чемпіонський титул?

01.07.2008 13:15 365 0

Видання "Sunday News" повідомляє, що у вересні цього року відомий новозеландський суперваговик Девід Туа зустрінеться з перспективним 27-літнім боксером Крісом Арреолою. Переможець цього двобою отримає право виступити на рингу проти чемпіона WBC у суперважкій вазі нігерійця Семюеля Пітера.

 Девід Туа. Фото www.ufcfightnews.com

Промоутер Туа Седрік Кушнер 28 червня зустрічався з представниками американського телеканалу НВО для підписання угоди про трансляцію цього бою. «Усе відбувається досить швидко, - сказав Кушнер. - Двобій проти Аррели може відбутися вже у вересні, і переможець цього бою гарантовано битиметься за чемпіонський титул. Я дуже радий за Девіда. Якщо хто-небудь у світі заслуговує бою за чемпіонський титул, то це саме він».

Нагадаємо, 35-літній Туа зустрінеться з Арреоло після того, як ось уже рік не виходив на ринг. Однак сам новозеландец не нададає цьому великого значення. «Девід заявив мені, що якщо він зможе потренироваться перед своїм наступним боєм два повних місяці, він буде готовий зустрітися з ким завгодно, - сказав Кушнер. - Девід знаходиться в дуже гарній фізичній і психологічній формі. Він терпляче чекав свого шансу і, схоже, що він його дочекався». "Sunday News" повідомляє також, що під час свого перебування на батьківщині Туа проводив спаринги з місцевими боксерами, і перед своїм від'їздом у США знову звернувся за допомогою до одного з відомих новозеландських фахівців із загальфізичної підготовки.

Коментарі ()