Головне

Віталій Кличко до закінчення виборів не хоче говорити про бій з Пітером

19.05.2008 10:22 494 0

Нещодавно представники почесного чемпіона WBC у надважкій вазі Віталія Кличка і діючого володаря чемпіонського титулу цієї організації нігерійця Семюела Пітера оголосили про те, що вони дійшли згоди про проведення двобою між цими боксерами в жовтні 2008 року.

Коментуючи цю інформацію в інтерв'ю Sports.ru, Віталій Кличко підкреслив, що буде детально обмірковувати свій двобій проти Пітера тільки після того, як завершиться його "сутичка" за посаду мера Києва, і відзначив, що контракт на бій з Пітером ще не підписаний.

"Свій найближчий бій я проведу 25 травня в Києві проти пана Леоніда Черновецького, - відповів Віталій. - Самі розумієте, що це буде політичний двобій, переможець якого отримає посаду мера Києва. Що стосується мого можливого бою проти Семюела Пітера, то про це я вже буду думати окремо безпосередньо по завершенні виборів".

Уже відомо, що 12 липня Пітер проведе так званий "проміжний" бій, що дозволить йому зберегти спортивну форму перед двобоєм проти Віталія Кличка. Однак сам Віталій, що останній раз виходив на ринг у грудні 2004 року, заявив, що йому немає необхідності проводити подібний бій перед зустріччю з 26-річним нігерійцем.

"Ні, я так не думаю, - відповів на запитання про попередній двобій Віталій. - Почуваю себе в гарній формі, підтримую її на належному рівні, мене не турбують колишні травми. Думаю, зможу підійти до цього бою у всеозброєнні".

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()