Головне

Віта Семеренко: "Не вірте липовій інформації - ми з сестрою обов'язково приїдемо на Гонку чемпіонів"

25.03.2014 13:58 567 0

Олімпійські чемпіонки Віта і Валя Семеренко візьмуть участь у Гонці чемпіонів - 2014, яка пройде в Москві в СК Олімпійський 5 квітня.

Про це повідомляє biathlonrus.com.

"Хочу сказати велике спасибі організаторам Гонки чемпіонів, за запрошення. Ми з найпершої гонки беремо в ній участь, і це здорово! Нам дуже приємно приїжджати до Москви, подобається це приголомшливе шоу, яке влаштовують тут", - сказала Віта Семеренко.

"Завжди отримуємо від Гонки чемпіонів море позитивних емоцій, і чекаємо, що цього разу буде так само. Не вірте інформації, що ми з сестрою відмовилися брати участь. Вона була опублікована на липовому акаунті Валі у фейсбуці, і ми вже спростували це. Ми обов'язково приїдемо в Москву", - заявила найкраща спортсменка лютого в Україні.

Віта також окремо подякувала вболівальникам, які створюють святкову атмосферу.

"Важливо, що глядачі з однаковою теплотою підтримують не тільки своїх спортсменів, а й усіх учасників", - підкреслила біатлоністка.

Раніше свою участь у Гонці чемпіонів-2014 підтвердили Мартен і Сімон Фуркад , Антон Шипулін, Євгєній Устюгов, Кайса Мякяряйнен, Ольга Зайцева, Дарья Домрачева, Тура Бергер, і Бьорн Феррі.

Коментарі ()