Головне

Біланенко: Стрільбою задоволений більше, ніж на 100%

18.12.2011 10:38 322 0

Запорукою успіху Олександра Біланенка, котрий в гонці переслідування на етапі Кубка світу в Хофхільцені став автором кращого поки особистого досягнення наших чоловіків на трьох етапах Кубка світу цього сезону, стала влучна стрільба.

Про це після персьюта офіційному сайту Федерації біатлону України заявив сам Олександр, котрий прокоментував своє 14-е місце.

"Відверто кажучи, не думав, що вийде стрельнути нуль. Хоча я, в принципі, знаю, що здатний відстрілятися без штрафу. Перед стартом більше переживав з приводу ходу, і так, загалом-то й вийшло: при абсолютній стрільбі хотілося б поборотися і за першу десятку", - сказав він.

"Думаю, стріляниною можна бути задоволеним на 100%. І навіть більше, якби це було можливо, оскільки на парі рубежів було дійсно важкувато працювати: вітер в порівнянні з пристрілкою трохи стих і змінив напрямок, і треба було вносити відповідні коригування", - розповів він.

"Ну а що стосується ходу, то бігом по дистанції я знову не задоволений, і цього разу не тільки останнім колом. Бігти як-то важкувато, не було ні різкості, ні свіжості", - зізнався Біланенко.

Олександр додав, що тренери були задоволені, привітали його з результатом і з чотирма нулями на стрільбі.

Він повідомив, що на чемпіонаті України планує бігти в естафеті, а що стосується індивідуальної гонки - це рішення буде прийнято пізніше.

Коментарі ()