Головне

Липовий: Стиль гри збірної України з Багатскісом зміниться

Нині робиться акцент за обороні
26.07.2019 20:52 1935 0
Липовий: Стиль гри збірної України з Багатскісом зміниться

Чоловіча збірна України з баскетболу буде набагато швидше грати за рахунок молодих гравців.

Так вважає захисник збірної Олександр Липовий, повдіомляє xsport.ua.

"У кожного тренера своє бачення. У Майка Фрателло була своя система, у Євгена Вікторовича - інша. Спочатку він намагався щось взяти від Майка - щось виходило, щось ні. Кожен приходив і хотів йому чимось допомогти і іноді виходило так, що у Мурзіна було багато інформації і він не міг її правильно розподілити. Може бути, неправильний був підхід до деяких гравців, може дисципліна трохи кульгала, може бути удачі нам трохи не вистачало.

Мені здається, що грати ми будемо набагато швидше за рахунок молодих гравців. Ми будемо більш чіпко грати в захисті і взагалі акцент буде робитися саме на неї. При цьому будемо більше грати в швидкий баскетбол. Плюс Багатскіс любить гравців, які добре кидають триочкові, так що, думаю, буде багато виходів з-під заслонів з акцентом на далекі атаки. Стиль, звичайно ж, зміниться", - зазначив Липовий.

Нагадаємо, що асистентами латвійського фахівця стали наставник Черкаських Мавп Максим Міхельсон і головний тренер Хіміка Віталій Степановський, який раніше привів студентську збірну України до срібла Універсіади.

На збір, який розпочався 20 липня, Багатскіс викликав 15 гравців

Коментарі ()