Головне

БК Волиньбаскет залишився без фінансування

01.11.2016 19:47 433 0

Єдина волинська професійна баскетбольна команда Волиньбаскет залишилася без фінансування й її можуть виключити з Чемпіонату України.

Про це йдеться в заяві БК Волиньбаскет до голови обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян.

Після першого дебютного сезону у Суперлізі команда зберегла за собою право участі у найвищому дивізіоні у наступному сезоні (2016 – 2017 рр.).

Перед початком сезону команда залишилась без генерального спонсора, і лише після особистих гарантій голови ВОДА Гунчика В. П. перед Федерацією баскетболу України та клубом, Волиньбаскет допустили до участі у Суперлізі Чемпіонату України.

Також саме за ініціативи губернатора було створено Благодійний фонд, метою якого було забезпечення життєдіяльності команди.

На жаль, наповнення фонду залишилося тільки обіцянкою, йдеться у заяві клубу.

Керівництво клубу доклало максимум зусиль для пошуку джерел фінансування, проте залучених коштів недостатньо.

"На цей момент команду відділяють лічені дні від зняття з Чемпіонату України. Ризикуємо вперше за всю історію волинського спорту стати свідками такої неприємної події, яка буде ганьбою для області", - йдеться у заяві.

"Виходячи з цього, просимо голову обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян не залишитись осторонь та допомогти зберегти команду, яка є спортивним брендом Волинського краю", - підкреслюється у повідомленні.

Коментарі ()