Головне

Міністр спорту України особисто попросив Олексія Леня зіграти за збірну

31.03.2016 14:23 235 0

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов звернувся з відкритим листом до Олексія Леня.

У ньому міністр запропонував гравцю розглянути пропозицію виступити за національну збірну України, передає сайт Федерації баскетболу України.

"Олексіє, твоя майстерність підкорила серця багатьох прихильників баскетболу в Україні. Юні та дорослі гравці, тренери, функціонери слідкують за твоєю грою у найсильнішій лізі світу, отримують насолоду від твоїх дій на паркеті.

Україна наразі перебуває у центрі уваги усього світу. Політична й економічна ситуація непроста, але люди потребують свята та перемог, і хто як не спортивні герої можуть їх здобути.

Сьогодні держава та ФБУ піклуються про баскетбол. Яскравим свідченням позитивних змін на краще є перемога національної жіночої збірної України у кваліфікації Євробаскету-2017 над чинними чемпіонками Європи - збірною Сербії.

Невдовзі прийде черга продемонструвати свою міць чоловічій збірній, яка 31 серпня - 17 вересня проведе кваліфікаційний турнір на Євробаскет-2017. Пропоную тобі розглянути пропозицію виступити за збірну України. Тільки коли ми разом, ми непереможні! Слава Україні! З повагою до твого таланту", - звернувся до Леня Жданов.

Олексій Лень. Світлина взята з fbu.kiev.ua
Коментарі ()