Головне

Меморіал Гаврилова. "Черкаські Мавпи" і "Ферро-ЗНТУ" здобули перемоги

14.09.2013 13:29 528 0

У запорізькому Палаці спорту ПАТ "ЗАБ" стартував традиційний турнір, присвячений пам’яті В’ячеслава Гаврилова.

Нинішнього року меморіал набув статусу міжнародного завдяки участі в ньому волгоградського клубу "Красний Октябрь", який очолює Валентин Берестнєв. Український фахівець залучив до складу команди легіонерів, яких добре вивчив у матчах української Суперліги, а саме кращого бомбардира "Ферро-ЗНТУ" останніх сезонів Ренді Кулпеппера, Віллі Діна та Хасана Різвича.

Однак Ренді не допоміг російському клубу здолати баскетболістів Черкас у стартовому матчі турніру. Тим більше, що не він, а його нові одноклубники Віктор Кутберт і Віллі Дін здобули найвищий рейтинг у цій зустрічі. Матч завершився з рахунком 84:80 на користь "Черкаських Мавп"

У складі "Мавп" тон задавали новобранці Андрій Кальніченко і американець Джейсон Уошборн.

Саме завдяки бомбардирським якостям і вдалій грі на підбиранні м’яча цих виконавців черкаській команді вдалося здобути перемогу в зустрічі, яка тримала глядачів у напруженні до фінальної сирени, повідомляє офіційний сайт "Ферро-ЗНТУ.

В іншому матчі "Ферро-ЗНТУ" розгромив "Дніпро-АЗОТ".

У стартовій чверті запоріжці змусили добряче похвилюватися нового наставника дніпродзержинського клубу Віктора Кобзистого. Грамотна гра баскетболістів "Ферро-ЗНТУ", серед яких виділялися досвідчені Олександр Рибалко, Андрій Малиш і Артем Буцький, дозволила господарям уже в першій чверті створити відчутний відрив у 14 пунктів.

У наступних двох періодах гості змусили рахуватися з собою. Потужно зіграли Сем Малдроу, Дональд Сімс і Андрій Корочкін, завдяки чому дніпродзержинцям вдалося скоротити відставання до 8 пунктів.

У заключній чверті домінували баскетболісти "Ферро-ЗНТУ", серед яких бомбардирськими якостями відзначився Андрій Малиш, котрий збільшив власний доробок на 8 пунктів.

 "Черкаські Мавпи" (Черкаси) - "Красний Октябрь" (Волгоград) - 84:80 (25:18; 20:27; 22:16; 17:19)

"Ферро-ЗНТУ" (Запоріжжя) - "Дніпро-АЗОТ" (Дніпродзержинськ) - 81:66 (30:16, 14:16, 14:18, 23:16)

Коментарі ()