Головне

Лубківський каже, що проблем з готелями під час Євробаскету-2015 не буде

25.02.2013 23:19 247 0

Готелями Київ завдяки Євро-2012 забезпечний дуже добре, тому Євробаскет-2015 не повинен мати проблем з цією проблемою.

Про це повідомив директор місцевого організаційного комітету Маркіян Лубківський, інформує сайт ФБУ.

"Перший візит найголовніший, оскільки за результатами цього візиту враження залишаються найяскравіші. Нам легко говорити з колегами з ФІБА Європа, це не тільки англійська мова, це мова розуміння самої підготовки. Оскільки у колег, котрі зараз працюють у місцевому організаційному комітеті, є досвід проведення Євро-2012 в Україні", - зазначив він.

"Ми оглянули готельні можливості Києва. Вразило колег сьогодні, що всі менеджери в усіх готелях розмовляють англійською мовою. Я пригадую, коли 4-5 років тому ми починали підготовку до Євро-2012, мало хто говорив англійською. Враження позитивні, ніяких труднощів немає, рухаємося далі. Зручність полягає в тому, що всі команди гратимуть в одному місці, 16 команд буде розміщено разом, це не суперечить вимогам ФІБА Європа, зручно з погляду логістики", - задоволений він.

"Арену Палацу спорту буде розділено на дві частини звуконепроникною шторою, сьогодні ми опрацьовуємо можливість її встановлення, для того, щоб не було чути свистків, звуків. Це головна вимога до цієї будівлі сьогодні, все решта влаштовує. Командам є де тренуватися – в Палаці спорту є прекрасний тренувальний майданчик", - вважає Лубківський.

Втім, за його словами, є цікаве питання, з яким оргкомітет зіштовхнеться під час підготовки до Євробаскету-2015: це довжина ліжок у готелях, вони повинні бути такими, щоб хлопці високого зросту могли комфортно відпочити.

Коментарі ()