Головне

"Будівельник" може залишитися без пари гравців

18.10.2012 22:53 281 0

Після прощання з Ігорем Сильновським, котрий виступатиме у "Дніпр-Азоті", київський "Будівельник" найближчим часом може відпустити одного-двох гравців.

Першим кандидатом є Павло Буренко, котрий практично не з'являється на паркеті. Павлу не доводиться розраховувати на більше через велику кількість інших кандидатів на його позицію (при цьому Буренко цілком міг би приносити не менше користі ніж американець Вітт). Існує ймовірність його появи в Одесі.

Володимир Єгоров є другим (а може бути і першим) кандидатом на тимчасову зміну прописки. На позиції Володимира також надлишок варіантів, конкуренцію з якими він поки не витримує. Серед можливих варіантів все той же "Дніпро-Азот".

"Будівельник" явно зацікавлений в тому, щоб молоді гравці з якими у нього довгострокові контракти не відсиджувалися на лавці запасних, а отримували ігрову практику, однак все йде до того, що киянам прийдеться вибирати, кого працевлаштувати в іншому місці, а кого залишити в столиці, так як відправивши обох, у ростері залишиться лише 11 осіб, пише basket.com.ua.

Коментарі ()