Головне

Фрателло: Ми надали супернику занадто багато других шансів

01.09.2011 14:43 133 0

Збірна України не змогла виконати все, що може у першій грі Євробаскету проти росіян, та й суперник був дуже серйозний, тому поразка стала закономірним результатом гри. 

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив Майк Фрателло, головний тренер збірної України, повідомляє сайт ФБУ.

"Перш за все, хочу привітати збірну Росії. Вони зробили чудову роботу, у них справді видатний тренер. Коли ми пробували грати різними варіантами складу, вони щоразу знаходили контраргументи на 4-5 різних позиціях. Це ознака того, що команда добре готова і добре знає суперника, і значить, у команди хороший тренер", - почав він.

"В критичні моменти, коли ми наближалися на відстань трьох очок, вони різко активізувалися у підбираннях в атаці, змушували нас робити втрати і таким чином не дозволяли наближатися ближче". - продовжив американець.

"Ми заробили дуже багато ранніх фолів, через що постійно відправляли суперників на лінію штрафних - за це й поплатилися у кінцівці. Також ми надали супернику занадто багато других шансів, оскільки програвали боротьбу на власному кошику", - визнав він.

За словами Фрателло, зазвичай відсоток влучання триочкових в України більший, ніж 18%, цього разу було нижче - часом завдяки захисту суперника, але дуже багато кидків гравці просто не влучали.

"Ми вітаємо росіян з перемогою і підемо далі. Підготовка до наступного суперника вже почалася, у нас буде скаут-репорт. Ми попрацюємо вночі та завтра зранку і будеемо готуватися до матчу проти Словенії", - додав Фрателло.

Коментарі ()