Головне

Дроздов: Кривич та Улянко гратимуть за "Говерлу"

14.06.2010 22:27 427 0
Ігор Кривич та Павло Улянко у наступному сезоні Суперліги гратимуть за "Говерлу".

Про це заявив генеральний директор івано-франківців Андрій Дроздов, повідомляє сайт суперліги.

"Протягом серпня-вересня плануємо провести три збори. 20 липня збираємося в Івано-Франківську, працюємо десять днів, а 2 серпня вирушаємо до Євпаторії. Другий збір проведемо в серпні поблизу Києва та в Латвії. Третій збір, який заплановано на початок вересня, - в Литві, там, де й минулого року", - сказав він.

Як розповів керівник клубу, новина про підписання Джерома Колмена його здивувала. "Можливо, він просто хоче грати в Івано-Франківську, однак питання про контракт із цим баскетболістом не порушувалося", - пояснив гендиректор.

"А з приводу Ігоря Кривича, то він і справді буде захищати кольори "Говерли" наступного сезону, як, до речі, й Павло Улянко. Крім того, звісно ж, ми продовжуємо вести пошуки, спрямовані на підсилення команди", - додав Дроздов.

За словами Дроздова, питання з контрактами гравців основного складу вирішуватимуть головний тренер команди Євген Мурзін і його помічник Андрій Кремез, котрий відповідає за переговори з іноземними баскетболістами.

"Завдання, яке стоїть перед ними, - до кінця місяця сформувати команду на вісімдесят відсотків. 1 липня вони повинні надати список гравців, яких хочуть бачити в команді у наступному сезоні", - зазначив гендиректор івано-франківців.

"Якщо говорити про Майкла Фрейзера та Патріка Спаркса, то фінансові апетити, скажімо канадського форварда, зросли вдвічі, порівняно з попереднім сезоном. Щодо Курявцева та Кяушаса, то вони виявили бажання продовжити кар'єру в "Говерлі". Однак, повторюся, остаточне рішення за Євгеном Мурзіним", - сказав Дроздов.

Коментарі ()