Головне

Етторе Мессіна: "Ми чекали свого шансу"

05.05.2008 14:56 187 0
Гравці ЦСКА й головний тренер команди Етторе Мессіна після перемоги у фіналі Євроліги над "Маккабі" (91:77) дали інтерв'ю офіційному сайту Євроліги.

"Я щасливий за команду і за всіх фанатів ЦСКА. Це був складний сезон, але, я вважаю, що ми зіграли в "Фіналі чотирьох" із правильним настроєм. Сьогодні в грі з "Маккабі" ми виявили характер, не панікували й чекали нашого шансу", - прокоментував зустріч тренер ЦСКА Етторе Мессіна.

"Я почуваю себе чудово! Цю перемогу я присвячую всім, хто мене любить: моїй родині, друзям і, звичайно, всій команді ЦСКА. Вона багато значить для мене, і зараз саме час посвяткувати!" - радів після матчу центровий Девід Андерсен.

"Як я вже говорив, захист виграє титули. Ми просто боролися сьогодні один за одного. У третій чверті ми дещо підпустили суперника до себе, але однаково провели чудовий матч. Хлопці віддавалися грі весь рік і заслужили цей титул. Я дуже щасливий за тренера Мессіну й за його родину. Він вірив у нас протягом усього сезону. Я неймовірно щасливий - ми виграли у фіналі Євроліги й тренер залишиться з нами в наступному році. Хіба це не прекрасно!" - розповів Джей Ар Холден.

"Я й раніше вигравав різні титули, але це чудове почуття. Перемога в Євролізі значить для мене більше, ніж будь-яка інша в моїй кар'єрі. Ми трудилися весь сезон. Головне - перемога команди. Не важливо, набрав би я 4 чи 20 очок. Як я вже сказав, ми працювали весь сезон, і ця перемога просто неймовірна", - відзначив найцінніший гравець фіналу Траян Ленгдон.

"Сьогоднішня перемога краща, ніж я міг собі уявити. Мені складно підібрати слова. Це чудово", - сказав  Матяж Смодіш.

"Це моя перша перемога в Євролізі, і я сподіваюся, що не остання. Прекрасно, що я виграв саме із ЦСКА. Присвячую перемогу моїй родині, друзям і всім, хто живе в Москві й у Росії", - заявив Маркус Горі.

"Я почуваю себе чудово! Перемога в Євролізі - це щось неймовірне, я так щасливий. Це один із найкращих днів у моєму житті. У нас був складний суперник, але ми зіграли відмінно в обороні й перемогли. Тепер час радуватися й святкувати", - сказав захисник Нікос Зіціс.

"Ми зробили це! У нас був довгий і важкий сезон, але наші зусилля не пройшли марно - ми виграли чемпіонство в Євролізі. Прийшов час насолодитися перемогою", - відзначив форвард Рамунас Шишкаускас.

Championat.ru
Коментарі ()