Головне

Феттель: Ми провели ранній піт-стоп на Гран Прі Бахрейну, і це спрацювало

17.04.2017 16:20 480 0

Себастьян Феттель із самого старту Гран Прі Бахрейну відчував, що машина швидка.

Про це заявив сам пілот Ferrari, який здобув перемогу у Сахірі.

"Чудовий день, навіть не знаю, що сказати! Команда відмінно попрацювала - із самого старту я відчував, що машина швидка. Я намагався пресингувати Валттері, але він не допустив жодної помилки, а на прямій було складно до нього підібратися", - сказав він.

"Ми провели ранній піт-стоп, щоб зробити "підрізування" - і це спрацювало. Коли виїхав автомобіль безпеки, я подумав: "Ні, тільки не це знову!". Я не був упевнений, що стратегія спрацює, але мені пощастило, що суперники виявилися дуже близько до заїзду на піт-лейн і, скажімо так, не змогли отримати більшу вигоду з появою автомобіля безпеки", - додав гонщик.

За словами Феттеля, він був трохи здивований, коли виїхав на трасу попереду інших, оскільки думав, що може втратити перевагу.

"Після цього все було в порядку, машина була фантастичною. Напарикінці я контролював темп, хоча на останніх колах Льюїс представляв невелику загрозу. Крім того, я опинився у трафіку... Але я контролював хід гонки, машина сьогодні була мрією", - цитує його f1news.ru.

 
Коментарі ()