Головне

У Honda заявили про готовність постачати мотори ще одній команді Формули-1

06.05.2016 11:40 287 0

Новий регламент на мотори, який буде діяти з 2017-го по 2020-й рік, в обмін на стабільність правил передбачає певні обов'язки для виробників.

Зокрема, якщо у якоїсь команди не буде контракту з мотористами, FIA зобов'яже виробника з меншим числом клієнтів забезпечити таку команду.

У Сочі керівник проекту Honda у Формулі-1 Юсуке Хасегава заявив журналістам, що у 2017-му компанія буде готова поставляти двигуни другій команді, якщо виникне така необхідність.

"Поки у нас немає конкретних планів, але ми вже обіцяли FIA, що маємо можливість поставляти мотори двом або трьом командам. Ми готуємося до цього, хоча домовленостей з цього приводу поки немає", - сказав він.

"Ми раді, що у наступному році система умовних балів буде скасована, і ми отримаємо велику свободу при доопрацюванні силової установки", - додав Хасегава.

За його словами, якщо говорити про зниження вартості моторів для клієнтів, то це болюче питання для виробників, але він радий, що і з цього приводу вдалося домовитися, інформує f1news.ru.

Юсуке Хасегава. Світлина f1news.ru
Коментарі ()