Головне

Нестерчук: Ми будемо брати участь в "Дакарі"-2013

20.01.2012 14:40 608 0

Лідер української команди SIXT UKRAINE Вадим Нестерчук братиме участь у "Дакарі" -2013 і планує все ж увійти в топ-10 кращих гонщиків в цьому ралі-марафоні.

Про це заявив газеті "Сегодня" сам гонщик

"Сподіваюся, що на наступному "Дакарі", а він точно буде, ми покажемо кращий результат, ніж цього року. У нас немає розчарування, адже знали, на що йдемо", - каже він.

"Незважаючи на технічні проблеми, я був впевнений, що ми фінішуємо в будь-якому випадку Важливо те, що люди в Україну вболівають за нас і ми не підводимо їх Будемо намагатися все краще і краще виступати на марафонах", - додав Нестерчук.

За словами Вадима Нестерчука, для його команди дуже важливе ставлення українців до виступів команди на змаганнях різного рівня.

"На" Дакарі "важливий не сам подіум, а шлях до нього. Робота зі своїми людьми, своєю командою на те, щоб в кінцевому підсумку разом досягти результатів.", - продовжив він.

"Під час гонки я дуже часто згадував, наскільки тепло нас зустрічала діаспора в Аргентині. Відчував , як за нас вболівають в Україну і розумів всю відповідальність, яка на нас покладена", - додав Нестерчук.

Коментарі ()