Головне

Швеція - Англія: анонс матчу 1/4 фіналу ЧС-2018

07.07.2018 09:15 942 0
 

Швеція - Англія 

Плей-офф, 1/4 фіналу

7 липня, 17:00

Стадіон Самара-Арена, Самара

Головний арбітр: Бйорн Куйперс (Голландія)
Асистенти: Сандер ван Рукел (Голландія), Ервін Зайнстра (Голландія)

У третьому чвертьфіналі чемпіонату світу-2018 зустрінуться представники Старого Світу. 

Швеція в 1/8 фіналу несподівано для багатьох, але цілком логічно та заслужено, перемогла Швейцарію 1:0, що ж до Англії, то ця команда лише у серії післяматчевих пенальті обіграла Колумбію. 

Обидві збірні зазнали по одній поразці на стадії групового турніру та здобули по дві перемоги. Цього вистачило, щоб стати учасниками плей-офф. Також об'єднує ці дві команди і доволі прагматичний стиль ведення футболу, хоча ті ж англійці забили у першому раунді змагань більше за шведів - на 3 голи.  

Шведи отримують підкріплення в особі Себастьяна Ларссона, який є одним із ключових гравців центру поля. Він пропустив поєдинок із швейцарцями. Що стосується англійців, то Гарет Саутгейт цілком ймовірно дасть пограти комусь із резервістів через не дуже чіткий стан здоров'я у тих же Кайла Вокера та Делле Аллі. 

Дискваліфіковані: Мікаель Лустіг (Швеція)

Травмовані: - 

Орієнтовні склади

Швеція: Ольсен, Крафт, Ліндельоф, Гранквіст, Аугістінссон, Клаессон, Ларссон, Екдаль, Форсберг, Тойвонен, Берг.

Англія: Пікфорд, Вокер, Стоунс, Магвайр, Тріпп'єр, Аллі, Гендерсон, Лігнгард, Роуз, Кейн, Стерлінг. 

Цікаві факти

Збірна Швеції завершила всуху 6 з 5 останніх матчів

Англія зазнала лише однієї поразки у 16 останніх матчах

Слова

Янне Андерсон (тренер Швеції): "Я думаю, що ми вперше на цьому чемпіонаті зіграємо з командою, з якою ми близькі за рівнем. Але успіх може прийти, тільки якщо ми приділимо час різним моментам - ми повинні атакувати, захищатися і поєднувати дії у всіх лініях. Англійці дуже сильні в атаці, у них є Кейн, який перебуває у прекрасній формі. Не знаю, чи сприймають нас серйозно, але ми віримо в себе. Ми не намагаємося робити якихось сюрпризів супернику, просто ми послідовні".

Гарет Саутгейт (тренер Англії): "Через два роки ця команда безперечно буде кращою. Проте у нас уже може і не бути такого шансу, як зараз".   

Нагадаємо, напередодні визначилося два півфіналіста ЧС-2018: так, збірна Франції обіграла Уругвай, а Бразилія несподівано поступилася Бельгії.

Коментарі ()