Головне

Неперевершені червоні дияволи відправили бразильських чарівників додому. ВІДЕО

07.07.2018 00:58 2433 0
Кевін Де Брюйне

Збірна Бельгії, перемігши збірну Бразилії в 1/4 фіналу ЧС, вийшла в півфінал турніру, де зустрінеться зі збірною Франції.

Звітну гру безсумніву можна назвати найкращою на цьогорічному Мундіалі. Обидві команди заслуговували на продовження боротьби за завітний трофей, але це футбол...

Бразильці не змогли виправдати ті аванси, які їм видавали спеціалісті, а найголовніше - букмекери.

У звітному поєдинку Неймар продовжив відповідати своєму іміджу, пірнаючи при будь-якій нагоді та випрошуючи пенальті. Хоча самі бразильці часто не цуралися брудної гри, провокуючи бельгійців ударами з під тишка.

Початок поєдинку пройшов за переваги підопічних Тіте, але вже на 13-й хвилині Фернандінью зрізав м'яч у власні ворота після подачі кутового. А на 31-й хвилині Кевін Де Брюйне потужним ударом з лінії карного майданчика подвоїв перевагу червоних дияволів.

Другий тайм пройшов під диктовку збірної Бразилії, але в деяких епізодах феноменально зіграв Куртуа, іноді бразильцям не щастило, а іноді просто бракувало виконавчої майстерності. Більгійці переважно грали на контратаках, які їм вдавалися на диво, але робили це малими силами, тож у деяких епізодах Лукаку та Азару й забракло тих самих сил для завершального удару.

На 76-й хвилині Коутіньою зробив фантастичний навіс шведою на Ренато Аугусто і 8-й номер збірної Бразилії скоротив рахунок. За кілька хвилин той же Аугусто мав можливість зрівнювати рахунок, але забракло буквально кількох сантиметрів.

Останню можливість перевести гру в екстратайм бразильці мали на 4-й доданій хвилині. Неймар пробивав у верхній кут. Феноменальний сейв Куртуа.

Тож 2:1 на користь бельгійців і червоні дияволи продовжують боротьбу за завітний трофей.

Під час звітної гри стало відомо про досягнення Кевіна Де Брюйне.

Чемпіонат світу

1/4 фіналу

6 липня

Бразилія – Бельгія 1:2

Голи: 0:1 – 13 Фернандінью (авт.), 0:2 - 31 Де Брюйне, 1:2 - 76 Ренато Аугусто

Бразилія – Аліссон, Фагнер, Тіаго Сілва, Міранда, Марсело, Паулінью (Ренато Аугусто, 73), Фернандінью, Коутиньо, Вілліан (Фірміно, 46), Габриел Жезус (Дуглас Коста, 58), Неймар.

Бельгія – Куртуа, Меньє, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, Феллайні, Вітцель, Шадлі (Вермален, 83), Лукаку (Тілеманс, 87), Де Брюйне, Азар.

Попередження: Алдервейрелд (47), Меньє (71), Фернандінью (85), Фагнер (90).

Коментарі ()