Головне

Південна Корея - Німеччина: анонс матчу ЧС-2018 у групі F

27.06.2018 07:02 5765 0
 

Південна Корея - Німеччина

Група F, 3-й тур

27 червня, 17:00

Казань Арена, Казань

Головний арбітр: Марк Гейгер (США)
Асистенти: Джо Флетчер (Канада), Фрэнк Андерсон (США)
Резервний арбітр: Хуліо Баскуньян (Чилі)

У гріпі F склалася дуже заплутана ситуація. Наразі жодна з коман, навіть мексиканці, які мають в своєму активі 6 очок, не гарантували собі вихіл у 1/8 фіналу.

Німці провели дуже невиразні ігри проти Мексики та Швеції, які поставили безліч питань, особливо до Йоахіма Льова. У грі з Кореєю під питанням участь Себастьяна Руді, який у матчі зі шведами отримав травму. Також не зможе допомогти бундесманшафт провідний центральний захисник Джером Боатенг, який має дискваліфікацію. Футболісти збірної Кореї програли обидві гри на чемпіонаті, та мають примарні шанси на вихід у плей-офф, які здебільшого залежать від суперників. 

Травмовані: Парк Джу-Хо (Південна Корея), Себастьян Руді (Німеччина)

Дискваліфіковані: Джером Боатенг (Німеччина)

Орієнтовні склади:

Південна Корея: Чо Хен Ю, Лі Ен, Кім Ен Гвон, Чжан Хен Су, Хон Чул, Хван Хі Чхан, Ку Джа Чхоль, Чон Ю Ен, Ли Син Ю, Лі Дже Сон, Сон Хин Мін

Німеччина: Нойер, Кімміх, Зюле, Хуммельс, Гектор, Гюндоган, Кроос, Мюллер, Ройс, Вернер, Гомес

Слова:

Сон Хин Мін (нападник збірної Кореї): "Ми підготувалися до цього матчу настільки серйозно, наскільки могли. Дуже важливо ускладнити життя збірної Німеччини, а ми повинні залишатися собою і здійснювати підходи до воріт. Цей турнір для нас не закінчений, і нам є за що грати в майбутньому матчі".

Йоахім Льов (головний тренер збірної Німеччини): "До матчу у нас готові 18 польових гравців. Руді не зіграє, йому потрібно ще два-три дні на відновлення. Боатенг дискваліфікований. Всі інші можуть зіграти, включаючи Матса Хуммельс. Він тренувався два останніх дня, у нього більше немає проблем".


Цікаві факти:

Раніше німці ніколи не вибували на груповій стадії чемпіонату світу.

В рамках чемпіонату світу збірні Німеччини та Південної Кореї зустрічалися двічі: в 1994 і 2002 роках. Німці перемогли в обох зустрічах.

В єдиному товариському матчі команд, який відбувся в 2004 році, перемогу здобула Південна Корея з рахунком 3:1.

Збірна Німеччини виграла всі 5 останніх матчів проти команд з Азії, забивши в сумі 19 голів.

Збірна Південної Кореї програла 4 останніх матчах в рамках чемпіонату світу. Це найгірший результат за останні 28 років.

Збірна Німеччини виграла 15 з 17 останніх офіційних матчів, програвши Франції на Євро-2016 і Мексиці - на ЧС-2018.

Йоахим Льов проведе свій 17-й матч на xемпіонатах світу в якості головного тренера збірної Німеччини і увійде в число десяти тренерів з найбільшою кількістю ігор на світовій першості. Очолює цей список з 25 матчами співвітчизник Лева легендарний Хельмут Шен, на одну сходинку нижче розташувався бразилець Карлос Альберто Паррейра (23). У Росії наставник бундестім може наздогнати Луїса Феліпе Сколарі (21), а також обійти Бору Мілутиновича, Маріо Загалло (обидва - по 20 ігор), Гуса Хіддінка, Зеппа Хербергера, Оскара Табареса і Енцо Беарзота (всі - по 18 матчів).

Коментарі ()