Головне

Ісландія програла Хорватії: вікінгам поки не по силам дивувати і на чемпіонаті світу. ВІДЕО

27.06.2018 00:57 1933 0

 

Збірна Хорватії обіграла Ісландію 2:1 у 3-му турі чемпіонату світу, ставши першою командою на ЧС-2018, яка у груповому турнірі показала 100-відсотковий результат (до речі, вперше у своїй історії). 

В активі хорватів 9 очок, завдяки чому вони виграли групу D. Друге місце зайняли аргентинці, які на останніх хвилинах обіграли Нігерію 2:1. 

А от ісландці, всупереч очікуванням, фінішували на останньому місці у квартеті. 

Златко Далич виставив на гру напіврезервний склад, давши можливість відчути атмосферу Мундіалю футболістам, які не грали у перших двох матчах. Так, дебютував на ЧС фланговий захисник київського Динамо Йосип Пиварич. 

У першому таймі ісландці володіли ініціативою десь три чверті ігрового часу. Невелика перевага спостерігалася і після перерви, проте гол Мілана Бадель трохи зупинив їх. На 69-й хвилині травму отримав захисник хорватів Марко П'яца і очевидно, що це вплинуло на дії команди. Тим більше, що Деян Ловрен, що вийшов на заміну, вже за декілька хвилин сфолив у штрафній, а Бйорн Сігурдарсон чітко реалізував пенальті. 

На останніх хвилинах справжнім невдахою став Сверрір Інгасон: спочатку він влучив у поперечину, а згодом не втримав Івана Перишича, який і приніс перемогу Хорватії.  

Нагадаємо, що у паралельному матчі Аргентина також на останніх хвилинах вирвала перемогу у Нігерії.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група D

26 червня

Ісландія – Хорватія 1:2 (0:0, 1:2)

Голи: 0:1 – 53 Бадель, 1:1 – 76, пенальті Сігурдссон, 1:2 – 90 Перішич.

Ісландія - Галльдоурссон, Севарссон, Інгасон, Сігурдссон (Сігурдарсон, 71), Магнуссон, Хадльвредссон, Гуннарссон, Гудмундссон, Сігурдссон, Б'ярнасон (Траустасон, 90), Фіннбогасон (Гудмундссон, 85).

Хорватія - Калинич, Єдвай, Чорлука, Чалет-Цар, Пиварич, Бадель, Модріч (Брадарич, 65), Ковачич (Ракіиіч, 82), Пьяца (Ловрен, 69), Перішич, Крамаріч.
попередження:
Пьяца (14), Хадльвредссон (59), Фіннбогасон (64), ледь (83), Севарссон (84)

Коментарі ()